SALES CONSULTING

Disrupties in het verkooplandschap zijn voor iedereen zichtbaar en voelbaar. Het inkoopproces is door het internet stevig op z'n kop gezet en de concurrentie is heviger geworden. Klanten hebben meer macht dan ooit tevoren en kunnen gemakkelijk vergelijken en omschakelen. Tegelijkertijd betreden nieuwe spelers met nieuwe concepten de markt. Kortom, business innovatie is nodig om relevant te blijven. Sellingnet kan u daarbij helpen. In de vorm van sales consultancy en/of brownpaper sessies.

Sellingnet heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van opleidingsprogramma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen en e-learning (à la carte). Een coherent opleidingshuis verhoogt het rendement van uw opleidings- en ontwikkelingsactiviteiten. Met een opleidingshuis bouwt u aan een lerende organisatie en is een aantrekkelijk wervings-instrument op de arbeidsmarkt. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het opzetten (of herinrichten) van uw opleidingshuis. Lees verder.

Organisaties zijn soms complex en markten voortdurend in beweging. Een objectieve kijk op de huidige performance is dan vaak lastig te bepalen. Met de Sales Company Scan, Sales Process Scan en Sales Performance Scan krijgt u een objectief inzicht in de huidige performance van uw organisatie, commerciële processen en verkoopteam. Met de Sellingnet modellen worden de vaak complexe vraagstukken teruggebracht tot de essentie en vanuit verschillende invals-hoeken bekeken (klik op een model voor een vergroting). Veelal starten we in het eerste gesprek met de Sales Management Roadmap (zie onder) om de elementen van de verkooporganisatie te bespreken. Onze uitgebreide vak- en branchekennis zorgt ervoor dat Sellingnet als geen ander succesvolle veranderingen kan realiseren. Voor meer informatie over sales consulting belt u Sellingnet, telefoon 074 711 02 62.