Connect met Linkedin

x
x
OVER SELLINGNET

Welkom bij Sellingnet, een innovatief en betrokken trainingsbureau waar we het business resultaat van onze klanten écht serieus nemen. Sellingnet’s expertise is het verbeteren van de commerciële slagkracht van organisaties en mensen. Wij hebben door de jaren heen een breed veld aan expertise opgebouwd, gericht op het veranderen en ontwikkelen van commerciële teams. Met onze trainingen en business coaching zetten wij in op blijvende, concrete en meetbare resultaten. De pragmatische aanpak, de positieve confrontatie en het respect voor mensen en organisatiedoelstellingen zijn hierbij leidend. Wat na morgen gebeurt, daar draait het om. Door onze gedegen en innovatieve aanpak behoren wij voor het vijfde jaar op rij tot het selecte gezelschap van beste Europese opleidingsinstituten op salesgebied. 

Download de presentatieLees de blogsGa naar ONE extra degreeGa naar de performance scan
verkooptraining, trainingen voor verkopers, verkopers trainen, een training voor verkopers, verkooptraining voor verkopers, verkooptrainingen, beste verkooptraining, excellente verkooptraining, concrete verkooptraining, verkooptraining, trainingen voor verkopers, verkopers trainen, een training voor verkopers, verkooptraining voor verkopers, verkooptrainingen, beste verkooptraining, excellente verkooptraining, concrete verkooptraining, verkooptraining, trainingen voor verkopers, verkopers trainen, een training voor verkopers, verkooptraining voor verkopers, verkooptrainingen, beste verkooptraining, excellente verkooptraining, concrete verkooptrainingommunicatietraining, trainingen voor verkopers, verkopers trainen, een training voor verkopers, verkooptraining voor verkopers, communicatietrainingen,

DE VERKOOP IS VERANDERD

Disrupties in het verkooplandschap zijn voor iedereen zichtbaar en voelbaar. Het inkoopproces is door het internet stevig op z'n kop gezet en de concurrentie is heviger geworden door ondermeer branchevervaging en global spelers. Directies bij onze klanten hebben meer invloed op het inkoopproces gekregen omdat ze zien dat inkoop een integraal onderdeel is van hun business model. Daardoor is het profiel van de inkoper langzamerhand aan het veranderen. En tot slot, klanten hebben steeds meer goede alternatieven waardoor we ons duidelijker moeten onderscheiden van andere aanbieders. De verkoop moet veranderen omdat de inkoop drastisch verandert. Sellingnet heeft daarom de afgelopen jaren een nieuw opleidingscurriculum ontwikkeld dat een passend antwoord geeft op het veranderende verkooplandschap. 

Ga naar trainingen en workshopsGa naar coaching en begeleidingGa naar assessments en testenGa naar consultancy en projecten

x
SELLINGNET HELPT U

Met succes heeft Sellingnet zich weten om te vormen van een trainingsbureau 'pur sang' tot een leverancier van oplossingen voor betere business resultaten. Door onze dienstverlening is de omzet bij onze klanten met gemiddeld 5-12% per jaar toegenomen - afhankelijk van de branche waarin ze opereren - én hebben onze klanten vaak een veel betere marge gerealiseerd dan branchegenoten. Sellingnet heeft de competenties in huis om ook uw bedrijf te helpen zich aan te passen aan het veranderende verkooplandschap. Kiest u voor Sellingnet dan kiest u voor een opleidingscurriculum dat afgestemd is op úw veranderende markt en krijgt u de garantie dat wij échte resultaten voor u realiseren! Bel ons of stuur een appje, ons telefoon- en WhatsApp nummer is 074 711 02 62.

Ga naar onze referentiesGa naar onze referentiesGa naar onze referentiesGa naar onze referenties

x