RECESSIEPROOF

U herkent het vast wel. U bent commercieel manager bij een prachtig bedrijf en uw verkoop loopt.... achter de feiten aan. U bent dagelijks bezig met brandjes blussen en u hebt soms het gevoel dat uw verkoopteam rondjes rond de kerk rijdt. Ze halen onvoldoende uit bestaande klanten, ze brengen te weinig new business binnen en de helft haalt maar z'n target*. En maar zeuren over prijsdruk! Keer op keer vertelt u hen dat ze oplossingen en toegevoegde waarde moeten verkopen! En als ze niet zeuren over prijsdruk, dan klagen ze erover wat allemaal beter moet. Dat ze onvoldoende leads hebben. Dat ze onvoldoende worden ondersteund. Dat er te weinig marketinginspanning is. Om moe van te worden!

Er moet iets veranderen!

Disrupties in het verkooplandschap zijn voor iedereen zichtbaar en voelbaar. Het inkoopproces is door het internet stevig op z'n kop gezet en de concurrentie is heviger geworden. De verkoop moet veranderen omdat de inkoop drastisch is veranderd. En de markt lijkt wat onrustig te worden. Onrust over de handelsoorlog. Onrust over de effecten van de Brexit. Onrust over de afname van bedrijfsinvesteringen. Een nieuwe recessie lijkt op de loer te liggen. 

Er moet iets veranderen! 

Wat u nodig heeft, is een slagvaardiger verkoopteam. Een verkoopteam met uitstekende verkoopvaardigheden en een gedreven verkoopinstelling. Die actief de markt opzoekt en actief bewerkt. Een verkoopteam dat gewapend is tegen een eventuele recessie. Een verkoopteam dat het vermogen heeft om te veranderen. Want markten veranderen en het verkoopteam moet méé veranderen, zo simpel is het! Sellingnet wordt ingeschakeld door bedrijven die een serieuze verbeteringsslag willen maken. Waarom? Wij behouden het goede en voegen toe wat nodig is. Of het nu gaat over het verbeteren van verkoopvaardigheden, het implementeren van nieuwe strategieën of het aanboren van nieuwe markten. Met de focus op heldere doelstellingen en méér commerciële slagkracht krijgt u sneller een veel beter resultaat!

*Lees verder: 


Of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Bel of WhatsApp ons: +31 (0)74 711 02 62.