Of het nu gaat om een beginnende binnendienstmedewerker, een medior verkoper of een ervaren verkoopmanager: bij SellingNet Sales Academy kunt u op elk moment van uw carrière instappen om u te verbeteren. Ons credo is Unfold your sales potential; klantgerichter werken, efficiënter verkopen en beter managen geeft meetbaar resultaat, al binnen enkele weken! Ontdek in onze opleidingscatalogus wat de SellingNet Sales Academy u te bieden heeft! 

Verkooptrainingen bestaan in alle soorten en maten. Daarmee is uw keuze breed, maar bestaat ook het gevaar door de bomen het bos niet meer te zien. Voor het selecteren van een verkooptraining die past bij uw organisatie, uw doelstellingen en uw medewerkers, zijn er enkele uitgangspunten die wij in onze verkooptraining hanteren: 
- het gedrag van uw potentiële klant in kaart kunnen brengen; 
- als verkoper de potentiële klant kunnen helpen bij hun inkoopproces;
- het beïnvloeden van het gedrag van een potentiële klant;
- een contact met de potentiële klant die gebaseerd is op wederzijds belang;
- oprecht persoonlijk vertrouwen vergroten tussen u of uw verkoper en de potentiële klant.

Een verkooptraining selecteren is misschien niet altijd eenvoudig, maar start altijd met een inventarisatie. Begrijpen welke uitgangspunten en doelstellingen bestaan, waar uw aandachtspunten liggen en natuurlijk een gevoel krijgen bij de mogelijke verkooptrainers. Kennis maken met een verkooptraining van Sellingnet kan ook! Wij komen graag met u in contact om met u verder te praten over een verkooptraining en met name uw doelstellingen en uitgangspunten. 

Op het gebied van verkooptraining bieden wij de volgende programma's: 
- Acquisitie voor de adviseur!
- Betere resultaten met SAM 
- Telefonisch méér bezoeken!
- Winstgevende offertes!
- Onderhandelen met winst! 
- Projectmanagement voor sales 
- Professioneel netwerken 
- Presenteren met overtuiging 
- Making the Major Sale 
- Sales Skills voor niet-sales 
- Klanten maken! (basis) 
- Consultative Selling 
- Channel- en Retailmanagement 
- Advanced Selling® 
- NIMA/SMA Verkoop 
- Customer Value Management 

Dankzij de verkooptrainingen van Sellingnet zijn onze klanten in staat gebleken om hun prestaties en resultaten concreet te verbeteren. Verkooptrainingen van Sellingnet: we zijn er trots op de Jan Wage methode te mogen intrainen bij uw medewerkers. De Jan Wage Methode komt aan de orde in al onze verkooptrainingen. Met onze verkooptraining krijgen uw medewerkers invloed op het gedrag van de (potentiële) klanten. In het verleden was het wellicht wat makkelijker om invloed te krijgen op het gedrag van de klant, maar de markt is natuurlijk sterk veranderd en daarom is het nodig dat uw commerciële mensen nu meedoen aan een verkooptraining van Sellingnet. Ook brengen wij in onze verkooptraining het gedrag van (potentiële) klant in kaart. En met onze verkooptraining wordt het persoonlijk vertrouwen tussen uw verkoper en (potentiële) klant aanzienlijk verbeterd. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend persoonlijk kennis met ons en onze verkooptraining te maken. Wij zijn er van overtuigd u van dienst te kunnen zijn.