Scrum in Sales

Scrum is een van de bekendste Agile methoden om effectief in teamverband te werken. Steeds meer bedrijven zien de waarde van Agile werken in en willen deze manier van werken implementeren in hun organisatie. In deze nieuwe training slaan we de brug tussen theorie en praktijk en leer je de methode zo effectief mogelijk in te zetten voor jouw account- of salesteam.

Onderwerpen 

Tijdens de training wisselen uitleg, interactie en praktijkoefeningen elkaar continu af. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: 

Scrum tools 

Voor voorbeelden van modellen, methodieken en technieken die in de training worden gebruikt, klikt u hier.

Werkwijze 

De training heeft een hoog interactief karakter. De eigen ervaringen van de deelnemers staan centraal. Vanuit die praktijk wordt een vlotte vertaling gemaakt naar de theorie. De training bestaat uit een voortdurende afwisseling van korte presentaties van de trainer, oefeningen en rollenspelen. 

Maatwerk 

Deze training wordt ook in-company gegeven zodat deze geheel op maat kan worden verzorgd. Ook de materialen zijn op de deelnemers afgestemd.

Competenties 

In de training werkt u aan de volgende competenties: 

Resultaat training 

U bent na deze intensieve training in staat om: 

Trainingsmaterialen en nazorg 

Voor of na de training kunt u een e-book downloaden. Na de training kunt u het Agile Business Foundation certificaat behalen. Lees verder.  U ontvangt gratis een éénjarige INNOmap Team-licentie.

Duur van de training 

De training bestaat uit een intakegesprek en afhankelijk van de opleidingsbehoefte, één tot twee trainingsblokken van een dag of twee tot vier trainingsblokken van een dagdeel (ochtend, middag of avond).

Meer info